3665edbd-39e0-48de-97f8-a37070942a0b_edited_edited.jpg

Edwin de Jel

Hallo! Zal ik me via deze weg even kort voorstellen?
Mijn naam is Edwin en iets meer dan een jaar geleden ben ik in contact gekomen met Amra. Tijdens de Nieuwjaarsdag van 2020 had ik namelijk mijn eerste date met Grietje, Amra’s moeder. Er kwam een mooie relatie voort uit deze eerste, voorzichtige ontmoeting, en via Grietje ontmoette ik al snel Amra. 

Ik mag wel zeggen dat mijn leven sinds die tijd een compleet andere richting op is gegaan - wellicht is het niet geheel toevallig dat wij elkaar tegen zijn gekomen.


Ik geloof dat wij met zijn drieën een hele unieke samenstelling van mensen zijn, die elkaar goed kunnen aanvullen.
Ikzelf heb een hele diverse achtergrond, die te lang en ingewikkeld is om hier even uit te leggen. Wel kan ik zeggen dat ik me in mijn lange (werk)leven met heel veel verschillende dingen bezig heb gehouden, waaronder  het begeleiden van mensen met mentale problemen.


Ik zag mijzelf jarenlang als een eenzame strijder, die probeerde om iedereen te helpen en voor zoveel mogelijk mensen iets te betekenen. Helaas ben ik er op den duur achter gekomen dat dit simpelweg niet haalbaar is.


Echter, sinds een jaar durf ik te veronderstellen dat mijn oorspronkelijke enthousiasme om iets te betekenen voor mensen (die hiervoor open staan) weer is aangewakkerd; dankzij het contact met Grietje en Amra. Samen besloten wij om onze krachten te bundelen: er lagen genoeg expertises en ideeën op tafel, die al snel het startsein gaven voor de realisatie van AmraMori.


Al maandenlang wordt er daarom hard gewerkt om een omgeving te creëren waarbij we onder andere mentale problemen bespreken - problemen waar zovelen van ons immers mee zitten.

Deze issues willen wij aanstippen, aanpakken en (zo goed mogelijk) verlichten, bij iedereen die onze hulp maar wil gebruiken.


Wat zijn mijn taken bij AmraMori? Ik ben meer de klusser, uitvoerder en (in de toekomst) samen met Grietje de realiseerder van de plannen van AmraMori. Met een jonge geest in een ouder lichaam ben ik er klaar voor om samen zo veel mogelijk het verschil proberen te maken voor iedereen die hiervoor open staat.


Bent u nieuwsgierig naar mij en heeft u niet voldoende aan deze vluchtige kennismaking? Of heeft u Interesse in een 1 op 1 gesprek of een (team)coaching-sessie met uw bedrijf?


Klik dan hier!


Met een grote groet,


Edwin