AmraMori
Vrijheidsdressuur …vanuit een rolstoel!

Vrijheidsdressuur …vanuit een rolstoel!

De Theorie

Vrijheidsdressuur uitgelegd

In mijn blog vertel ik uitgebreid hoe je kunsten in de vrijheidsdressuur aan je paard kunt leren en vertel ik over mijn eigen ervaringen met mijn twee zéér verschillende pony’s. Ik behandel de basisbeginselen die ieder paard moet kennen, de kleinere kunsten met het hoofd en de moeilijke oefeningen voor gevorderden, zoals Spaanse Pas en het compliment.

De Praktijk

Vrijheidsdressuur toegepast

Genoeg gelezen! Heb je interesse in een vrijheidsdressuurles (voor beginners of gevorderden) van mij bij AmraMori óf wil je eens een demonstratie zien van vrijheidsdressuur (voor bijvoorbeeld een kinderfeestje)? E-mail mij dan voor verdere informatie, bij vragen of voor het maken van een afspraak.