AmraMori
Wandeling

Wandeling

Het startpunt

De wandeling gaat van start bij AmraMori. Bij aankomst krijgt u iets te drinken aangeboden en staan de pony’s al voor u klaar. Een van de pony’s draagt een picknickmand, waarin u eten en drinken voor onderweg kunt vinden. Mensen van AmraMori zullen u verzegellen tijdens uw wandeling door het mooie Limburg.

​Heeft u last van allergieën of heeft u andere eetvoorkeuren (vegetarisch/veganistisch)?

Neem dan van tevoren contact met on

De wandelroute

Wij bieden verschillende wandelroutes aan; het is ook mogelijk om deze routes al rijdend af te leggen. Helaas moeten wij bij ponyritjes (Lieve is dan de rijpony) wel een maximum gewicht van 45 kilo hanteren. Klik hier voor vragen over het rijden.

De lengte van de routes variëren tussen de 1,5 en 4 kilometer.

De afsluiting

Bij terugkomst krijgt u wederom iets te drinken aangeboden en heeft u nog de mogelijkheid om de pony’s te verzorgen. We sluiten een gezellige middag op een passende wijze af!

Eten voor onderweg

Tijdens de wandeling wordt u voorzien van een goedgevulde picknickmand! Deze mand bevat:

​- een flesje water

– 2 broodjes 

– een bakje yoghurt

– een stuk fruit

Natuurlijk kunnen deze producten (van tevoren) aangepast worden, mocht er iets zijn wat u niet lust of niet kunt eten; u hoeft het ons alleen maar tijdig door te geven. Ook voor vragen over de ponyritjes kunt u hier bij ons terecht.

Routes

Wij bieden vier wandelroutes aan, die in lengte variëren van anderhalf tot vier kilometer. Alle wandelingen zijn hier beneden uitgetekend.

Route 1

1,5 KM

Route 2

2,2 KM

Route 3

3 KM

Route 4

3,8 KM